Selecteer een pagina

Over Ons

We worden, bijna letterlijk, doodgegooid met plastic verpakkingen. Veel verpakkingen en tasjes worden vaak slechts één keer gebruikt wat natuurlijk totaal niet milieubewust is. Om de klimaatdoelen te halen zijn de afgelopen jaren al meerdere maatregelen genomen, zoals het verbod op gratis plastic tasjes in de winkel.

Fairpakt wil nu verdere actie! Wij willen niet dat producten als pasta, rijst en rietsuiker in een plastic wergwerpzakje wordt verkocht, maar in recyclebare weckpotten om de hoeveelheid plasticafval nog verder te verminderen. Alleen door samen te werken kunnen we deze doelen halen. Fairpakt wil vooruitlopen op de toekomst en een stap verder gaan dan de winkels al doen. We heten niet voor niets Fairpakt, wat staat voor eerlijk verpakt.

Wil je nu al meehelpen aan een betere toekomst? Bestel dan je pasta, rijst en rietsuiker in de weckshop zodat je zeker weet dat deze in een milieubewuste weckpot wordt geleverd. Bij het bestellen kan gekozen worden voor afhalen in Emmen. Binnen Emmen is ook bezorging mogelijk, Fairpakt zal de bestelling dan persoonlijk naar u toe komen brengen.